De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Console technical requirements for Transference

To be able to play Transference, your PS4 must meet the following requirements:
- High Speed Internet Connection to access Ubisoft Club
- At least 5.47 GB of available storage space

Supported Peripherals for PS4:
- PSVR Headset (+ PS4 Camera)

If you play on Xbox One, it must meet the following requirements:
- High Speed Internet Connection to access Ubisoft Club
- At least 6.78 GB of available storage space

Supported Peripherals for Xbox One:
- Xbox One gamepad
 

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.