De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Missing online functionalities in Might & Magic Heroes VI

The end of online support for Might & Magic Heroes VI was officially announced on 25 September 2013.

While some online functions may no longer be accessible, you can still explore the world of Ashan in offline mode.

Please do not hesitate to contact us if you have any questions!

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.