De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Languages options for Monopoly Switch

Here is an overview of the supported languages for Monopoly Switch.
 
                             Interface                                Full Audio                               Subtitles
English x x x
French x x x
Italian x x x
German x x x
Spanish x x x
Mexican Spanish x x x
Portuguese-Brazil x x x
Russian x x x
Dutch x   x

Please note that the available language options will vary from version to version.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.