De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Peripherals for Space Junkies

Here is a list of supported controllers that you can use with Space Junkies

Playstation 4
PC - Supported peripherals:  
For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

If you have any further questions, feel free to get in touch

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.