De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

PS4 Move Controls for Space Junkies

Here is an overview of the Move controls for Space Junkies.
 
Space Junkies PS4 Move Controller Mapping

If you would like more information about supported peripherals, or have any other questions, feel free to get in touch.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.