De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Peripherals for Ghost Recon Breakpoint

Here is a list of supported controllers that you can use with Ghost Recon Breakpoint

Playstation 4 - Dualshock 4 Controller
Xbox One - Xbox One Controller

PC - Supported peripherals:  
- Mouse and keyboard
- Xbox One Controller
- Dualshock 4 Controller

On PC, other controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software. Please contact the controller manufacturer for assistance. Examples include:
 
- Tobii Eye
- Any third party Xbox-compatible controller, including:
- C-SID
- Xbox Adaptive Controller

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

Any questions, feel free to get in touch

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.