Kontroller, om du er berettiget til Ubisoft+ -programmet

Fra og med 4. Februar 2020 (kl. 10.00 CET) vil Ubisoft+ -programmet være tilgængeligt for Ubisoft+ -abonnenter på engelsk i følgende lande:

• Australien
• Danmark
• Finland
• New Zealand
• Norge
• Sverige

Du tilmeldes automatisk og kan begynde at drage fordel af de fordele, der i øjeblikket tilbydes inden for programmet.

Du er velkommen til at komme i kontakt, hvis du har yderligere spørgsmål!

 

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.