De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

What are the minimum requirements for Lock On: Modern Air Combat?

In order to play Lock On: Modern Air Combat properly, your computer must meet or exceed these minimum requirements:

  • Windows 98/ME/XP/2000 (ONLY)
  • Pentium III 800/AMD Athlon 600 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (128MB recommended)
  • Sound Card (Direct 8.1 compatible)
  • DirectX 8.1 or higher (included on disc)
  • X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
  • Hard Drive Space 1.1 GB

    - Minimum Requirements subject to change -

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.