De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Minimum System Requirements for Myst III: Exile

To get the most out of Myst III: Exile, your PC or Mac should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements for PC
 
OS: Microsoft Windows 95/98/ME
Processor: 233MHz Pentium II or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB hard disk space
CD-ROM: 4X CD-ROM drive or faster
Display: 640x480 display, High Color (24 bit)
Video: Optional 8 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: Video and Sound cards compatible with DirextX 7 or higher
DirectX: DirectX 7 or higher


Minimum System Requirements for Mac
 
OS: MacOS 8.1 or higher
Processor: 233MHz G3 or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB Available Hard Disk Space
CD-ROM: 4X CD-ROM or faster
Display: 640x480 display, thousands of colors
Video: Optional 6 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: QuickTime 4 or higher

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.