De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Is there co-op split-screen on Brothers In Arms?

No, you can only play adversarial on split-screen. The only way to have two people on one Xbox play co-operative is if you play against others via system link or Xbox Live.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.