De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

What are the supported features for Just Dance Disney Party 2 on the Nintendo Wii U?

Game Rating: E For Everyone

Number of Players: 

Online: Broadband Required

Required Hard Disk Space: N/A

Video Output: HDTV 720p / 1080i / 1080p

Peripherals Supported: Wii Remote / Gamepad

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.