De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Washington Edition

What is included in Assassin's Creed III: Washington Edition?

Assassin’s Creed®III Full Game + Access to all available and forthcoming Assassin’s Creed®III Downloadable Content

The Hidden Secrets Pack

. 3 Extra missions,
. 2 new single-player skins
. 2 multiplayer characters

The Battle Hardened Pack

3 new multiplayer characters
3 maps, bonus customization items
new achievements and trophies.

The Tyranny Of King Washington

Over 5 hours of gameplay in an all-new 3 part single player story, exploring an alternate reality.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.