Systemkrav til Valiant Hearts

Denne Ubisoft support artikel er blevet oversat til din bekvemmelighed ved hjælp af oversættelsessoftware drevet af Google Translate. Der er foretaget en rimelig indsats for at give en præcis oversættelse men ingen automatiseret oversættelse er perfekt heller ikke at den skal erstatte menneskelige oversættere.
Eventuelle uoverensstemmelser eller forskelle oprettet i oversættelsen er ikke bindende og har ingen retlig virkning for overholdelse eller håndhævelse. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne på den oversatte hjemmeside henvises til den engelske version af hjemmesiden, som er den officielle version.
Minimumskrav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (32 eller 64 bit version)
Processor Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz eller AMD Athlon64 3000 + @ 1,8 GHz
RAM:   2 GB
Videokort NVIDIA GeForce 8800 GT eller AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)
DirectX DirectX juni 2010 Genfordeles
DVD-ROM-drev 4x DVD-ROM
Lydkort DirectX-kompatibelt lydkort med de nyeste drivere
Harddiskplads 2 GB
Understøttede perifere enheder Windows-kompatibelt tastatur og mus eller Microsoft Xbox 360-controllere

Anbefalede krav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (begge versioner 32 / 64bit)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz eller AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2 GB
Videokort NVIDIA GeForce 9600GT eller nyere, AMD Radeon HD3850 eller nyere (512 MB VRAM med Shader Model 4.0)
DirectX DirectX Juni 2010 Redistributable
DVD-ROM-drev 4x DVD-ROM
Lydkort DirectX-kompatibelt lydkort med de nyeste drivere
Harddiskplads 2 GB
Understøttede perifere enheder Windows-kompatibelt tastatur og mus eller Microsoft Xbox 360-controllere

Understøttede videokort på frigivelsestidspunktet:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)

Laptopmodeller af disse desktop kort fungerer muligvis, så længe deres ydeevne er på niveau med den minimale konfiguration.

Fortæl os det, hvis du har spørgsmål!

DENNE SERVICE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER DER ER UDFØRT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅEDE, INKLUSIVE ALLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG EVENTUELLE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-KRÆNKELSER.