Om ungdomskonti

En ungdomskonto er en type Ubisoft-konto, som giver unge spillere mulighed for at nyde vores spil med større beskyttelse og med inddragelse af forældre og værger i processen.

Ungdomskonti er forsynet med særlige indstillinger, hvis formål er at beskytte den unge spiller, og der tilbydes aktivitetsrapporter, som sendes til barnets forælder eller værge.