Deling af indhold med ungdomskonti

Alt indhold er bundet til din Ubisoft-konto og kan ikke deles med en anden Ubisoft-konto, dette gælder både standard- og ungdomskonti.
 
Hvis din Ubisoft-konto abonnerer på Ubisoft+, så vil enhver ungdomskonto tilknyttet din konto for eksempel ikke kunne udnytte abonnementsfordelene.
 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.