Oprettelse af en ungdomskonto

For at oprette en ungdomskonto skal både den unge spiller og forælderen eller værgen følge et par trin:

De første trin for den unge spiller

•  Vælg Log ind, og vælg Opret en konto.
•  Indtast din fødselsdato.
Du skal være mindst 13 år for at bruge en Ubisoft-konto.
Hvis du er yngre end den digitale lavalder i henhold til den gældende datalovgivning i dit land, skal du oprette en ungdomskonto.
•  Indtast dit navn og din forælders eller værges e-mailadresse.

En e-mail vil nu blive sendt til den oplyste e-mailadresse med en vejledning for, hvordan forælderen eller værgen opretter en ungdomskonto.

Næste trin for forælderen eller værgen

•  Klik på oprettelseslinket i e-mailen, som du har modtaget. Bemærk, at mailen kan havne i spammappen.
Hvis du ignorerer denne anmodning, vil der ikke blive oprettet en ungdomskonto.
•  Log ind på din Ubisoft-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.
Hvis du udfører disse trin sammen med dit barn, skal du holde din adgangskode hemmelig.
•  Følg anvisningerne på skærmen for at oprette en Ubisoft-ungdomskonto til dit barn.

Når oprettelsen er fuldført, får dit barn en e-mail. E-mailen sendes til den e-mailadresse, der blev angivet ved oprettelsen.

Du får nu adgang til sektionen Forældreadgang på din Ubisoft-konto.

De sidste trin for ungdomsspilleren

Du bør have modtaget en e-mail på den e-mailadresse, som din forælder eller værge har brugt ved oprettelsen af ungdomskontoen. Tjek din spammappe i tilfælde af, at e-mailen er havnet der.

•  Vælg Opret min adgangskode.
Du sendes videre til hjemmesiden for din Ubisoft-konto.
•  Opret din adgangskode.
Hvis du udfører disse trin sammen med din forælder eller værge, skal du holde din adgangskode hemmelig.

Nu, hvor ungdomskontoen er oprettet, kan du logge ind på Uplay og starte et spil.

I tilfælde af problemer under oprettelse af en ungdomskonto, kan du prøve vores guide til fejlfinding i browser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.