Aldersgrænser for en ungdomskonto

For at bruge en Ubisoft-konto skal dit barn være mindst 13 år.

Hvis dit barn gerne vil oprette en Ubisoft-konto for at spille et af Ubisofts free to play-spil på PC* og er under den digitale lavalder fastsat af den gældende datalovgivning, vil de blive bedt om at oprette en ungdomskonto.

Hvis dit barn gerne vil oprette et Ubisoft-konto for at spille en af Ubisofts free to play-spil på PC* og er over den digitale lavalder fastsat af den gældende datalovgivning, vil de blive bedt om at oprette en almindelig konto.

Den digitale lavalder er følgende i de pågældende lande:

Nord- og Sydamerika

Brasilien13 Peru14

Canada13 USA13

Colombia18 Venezuela14

Asien og Australien

Australien15 Singapore13

Kina14 Sydkorea14

Indonesien18 Thailand13

Malaysia18 Vietnam16

Rusland18

Europa

Østrig14 Liechtenstein16

Belgien13 Litauen14

Bulgarien14 Luxembourg16

Kroatien14 Malta13

Cypern14 Monaco16

Tjekkiet15 Holland16

Danmark13 Norge13

Estland13 Polen16

Finland13 Portugal13

Frankrig15 Rumænien16

Tyskland16 San Marino16

Grækenland15 Slovakiet16

Ungarn16 Slovenien16

Island13 Spanien14

Irland16 Sverige13

Isle of Man13 Schweiz13

Italien14 Storbritannien13

Letland13

Hvis du ikke kan finde dit land i oversigten, så er den digitale lavalder 13.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

* Bemærk, at man i øjeblikket kun kan oprette ungdomskonti ved først at oprette en Ubisoft-konto via Hyper Scape-installationsværktøjet eller på hjemmesiden for Hyper Scape.

De angivne aldre for hvert land var retvisende ved udgivelsesdatoen. Bemærk, at datalovgivningen kan være ændret siden. Sidst opdateret den 11. august 2020.