De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Compatible VR headsets for AGOS: A Game of Space

Below is a list of officially supported virtual reality headsets for AGOS: A Game of Space:

HTC Vive.
Oculus Rift.
Oculus Rift S.
Valve Index. 
Windows Mixed Reality compatible headsets.

If you have any other questions, please get in touch.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.