De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Save game locations for AGOS: A Game of Space

This is the save file location for AGOS: A Game of Space on all launchers: 
 
C:\Users\[username]\Documents\AGOS\Saves

If you have any other questions, please get in touch.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.