De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Language options in Assassin's Creed Valhalla

Below is a list of the supported languages for all platforms:

 AudioSubtitlesInterface
Englishxxx
Frenchxxx
Germanxxx
Spanishxxx
Italianxxx
Polish xx
Russianxxx
Portuguese (Brazilian)xxx
Chinese (Simplified) xx
Chinese (Traditional) xx
Japanesexxx
Korean xx
Arabic xx

The available language options may vary between versions.

When first launching the game, you may need to download additional language packs for them to be available in-game.

If you have any other questions, please get in touch.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.