Lukning af inaktive Ubisoft-konti

Du kan være sikker på, at Ubisoft ikke automatisk lukker inaktive konti.

Men jf. vores brugsbetingelser kan vi i sjældne tilfælde handle for at overholde lokale databeskyttelseslovgivninger. Dette gør vi kun, hvis vi har tungtvejende grunde til at tro, at kontoen ikke vil blive brugt aktivt igen.
 
Vi kan også lukke konti, der har været inaktive i en længere periode, for at rydde op i vores database. Du får en e-mail, hvis vi påbegynder sletning af din inaktive konto.

Hvis din konto er blevet markeret som inaktiv, men du gerne vil beholde den, kan du annullere sletningen af din Ubisoft-konto.

Du finder linket til at annullere i e-mailen fra Ubisoft, som er sendt til den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto. Hold øje med din spam-mappe, hvis ikke du kan finde den.

Kontakt os, hvis du har flere spørgsmål.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.