De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Information about the Far Cry VR: Dive into Insanity virtual reality experience

Far Cry VR: Dive into Insanity is a multiplayer virtual reality game, available at selected Zero Latency VR locations.

You can find more information on the experience by visiting the Zero Latency VR website.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.