Åbn en supportsag

FORTÆL OS OM DINE PROBLEMER

ALLE FELTER SKAL UDFYLDES

Stadigvæk brug for hjælp?

Hvis du ikke fandt dit svar i en af vores support FAQs så beskriv venligst dit problem i detaljer forneden.

Din besked har overskredet den maksimalt tilladte længde. Forkort din besked så din sag kan blive indsendt
( resterende tegn)

Du har angivet, at du har et teknisk problem med en PC titel. For at sikre, at vores team har de nødvendige oplysninger til at hjælpe fejlfinding af forbindelsesmuligheder, crashing, og problemer med ydeevnen, vedlæg både din MSInfo fil og DXDIAG fil til denne supportsag.

Klik HER for vejledning om, hvordan opretter og vedhæfter disse to filer. (BEMÆRK: siden åbner i nyt vindue)