De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

What are the minimum requirements for IL2-Sturmovik?

SPØRGSMÅL:

What are the minimum system requirements for IL2-Sturmovik?

SVAR:




  • Windows 95/98/ME/XP
  • Pentium II 400 or AMD K6-3 400 Mhz (Pentium III/AMD K6-3 600 or better Recommended)
  • 128MB RAM (256MB RAM Recommended)
  • 3D Video Card w/16MB RAM DirectX 8 compatible (32MB RAM Recommended)
  • DirectX 8 compatible Sound Card
  • DirectX 8 or higher (included on the CD)
  • Internet Connection or LAN for Multiplayer

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.