De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Ghost Recon Patch 1.3

SPØRGSMÅL:

What does this Patch do?

SVAR:


For full information on this patch and other updates please goto:

http://patches.ubi.com/ghost_recon/ghost_recon_1.3_en.exe

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.