De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Client hat inkompatible version zum Server

SPØRGSMÅL:

Ich erhalte die Fehlermeldung "Client hat inkompatible Version zum Server".
 

SVAR:


Bitte deinstallieren die Version des Ubisoft Game Launchers, die auf der CD mitgeliefert wurde.
Sie benötigen eine neue Version, die Sie
 hier herunterladen können.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.