De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Configuration minimale requise pour jouer à Prince of Persia : L'Âme du Guerrier

SPØRGSMÅL:

Quelle est la configuration minimale requise pour jouer à Prince of Persia : L'Âme du Guerrier?

SVAR:

Système:  Windows® 98SE/ME/2000/XP (Seulement)
Processeur: Pentium III ou AMD Athlon 1 Ghz (Pentium IV ou AMD 1.5 Ghz recommandé)
RAM: 256 MB (512 MB recommandé)
Carte video: 32 MB compatible Direct X 9.0c à 100% (64 MB recommandés) ***voir liste de cartes supportées***
Carte de son: Compatible DirectX 8.0 à 100%
Version DirectX: DirectX 9.0c (incluse sur le disque)
CD-ROM: 4x DVD-ROM ou mieux
Espace disque: 1.5 GB (2.2 recommandé)
Périphériques supportés: Clavier et souris Windows et controlleurs analogues uniquement

Cartes vidéo supportés à la sortie du jeu
ATI Radeon des séries 7500/8000/9000/X
NVIDIA® GeForce™ des séries 3/4/FX/6
Intel 915G

Notez bien: Ce jeu contient de la technologie anti-piratage qui pourrait entrer en conflit avec certains CD-RW, DVD-RW (graveurs) ou disques virtuels.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.