De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Is there co-op split-screen on Brothers In Arms?

SPØRGSMÅL:

Is there anyway to play split-screen co-op levels on Brothers in Arms

SVAR:


No, you can only play adversarial on split-screen. The only way to have two people on one Xbox play co-operative is if you play against others via system link or Xbox Live.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.