De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Kann ich die Sprache ändern?

SPØRGSMÅL:

Ich kann das Spiel nur auf Englisch spielen. Wo kann ich die Sprache ändern?

SVAR:


Das Spiel ist in der Tat nur in englischer Sprache spielbar. Beachten Sie dazu den Hinweis auf der Verpackungsrückseite.Leider gibt es auch keinen Patch oder ein ähnliches Update, dass nachträglich das Spiel „eindeutscht“.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.