De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Set a custom background image in Go! Sudoku

SPØRGSMÅL:

How can I set a background image in Go! Sudoku?

SVAR:


To set a background image, please follow these steps:

1) players must create a subfolder in their \PSP\PHOTO directory called SudokuPhoto \PSP\PHOTO\SudokuPhotos

2) the file format needs to be JPEG

3) ideal resolution is 480x272, Images cannot exceed1024x1024


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.