De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Requisiti minimi

SPØRGSMÅL:

Requisiti minimi per GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER

SVAR:


Sistema operativo: Windows 2000/XP
Processore: P4 2Ghz (2,8 raccomandato)
RAM: 512 (1Gb raccomandato)
Scheda video: DirectX 9.0c compatibile, 128 Mb di RAM, Shader 2.0 (256Mb Shader 2.0 raccomandati) ***vedi lista sottostante***
DirectX: 9.0c
DVD: 4x
Scheda audio: DirectX 9.0c compatibile
Spazio su disco: 5Gb


Schede video supportate:

ATI: Radeon 9600/9700/9800
X 300 a 850 / 1300 a 1800
NVIDIA: GeForce 6200/6600/6800/7800


Schede video NON supportate:

ATI: 9200/9500 o inferiori
NVIDIA: 5200/5600/5800/5900 o inferiori
INTEL: tutte
SYS: tutte


Le schede video per Computer Portatili non sono supportate

Il gioco contiene tecnologia per prevenirne la copia che può entrare in conflitto con alcuni masterizzatori CD e DVD e con i driver virtuali

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.