De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Zusatzmissionen / Cheats

SPØRGSMÅL:

 

SVAR:


Um die Situationen 8, 9 und 10 freizuschalten, muss man die folgenden Codes im Titelbildschirm eingeben:

Situation 8  => L,R,links,rechts,Quadrat,Kreis,X,Dreieck
Situation 9 => Dreieck,unten,Kreis,links,X,oben,Quadrat,rechts
Situation 10 => rechts,unten,oben,links,Kreis,X,R,L

 

Zusatzmissionen download!


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.