De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Features for Heroes Over Europe

SPØRGSMÅL:

What are the Supported Features for Heroes Over Europe?

SVAR:


Game Rating: T (Teen)
Number of Players: 1 (Online: 16)
Online: Broadband required
Required hard disk space: At least 51 MB
Video output: 720p
Peripherals Supported: Dual Shock 3 compatible, Sony Blue Tooth/USB headsets*
Playstation Network: Multiplayer, Leaderboards, Lobby/Matchmaking Messaging/Friend Invite In game, Voice Chat, Trophies

*Compatible with most Blue Tooth and USB wired Headsets. Some limitations apply

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.