De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Features for Cloudy With a Chance of Meatballs

SPØRGSMÅL:

What are the supported features for Cloudy With a Chance of Meatballs?

SVAR:


Game Rating: E (Everyone)
Number of Players: 2
Required hard disk space: At least 1 MB
Video output: 720p
Playstation Network: Trophies

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.