De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

How Do I Save My Game?

SPØRGSMÅL:

How do I save my game?

SVAR:


There is not an option to manually save in the game. The game will save automatically after each checkpoint.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.