De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII PDF Manuale di gioco

SPØRGSMÅL:

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII PDF Manuale di gioco

SVAR:


Per riuscire a leggere il manuale del gioco in formato PDF, dovete scaricare Adobe Reader dal seguente sito: http://www.adobe.com

 

 


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.