De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover - Instrukcja do gry.

SPØRGSMÅL:

Czy gra IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover zawiera instrukcję w wersji cyfrowej?

SVAR:


Tak. Instrukcja jest umieszczona w następującej lokacji:

C:\Program Files/Steam/SteamApps/common/il-2 sturmovik cliffs of dover/manual


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.