De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Il m'est impossible de réinitialiser mon mot de passe - Adresse e-mail trop longue.

SPØRGSMÅL:

Je souhaite réinitialiser mon mot de passe, mais je ne peux pas entrer mon adresse e-mail en entier car l'adresse est trop longue pour l'emplacement. Que faire ?

SVAR:


Pour réinitialiser votre mot de passe, veuillez visiter ce lien

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.