De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Unterstützte Lenkräder für Driver San Francisco

SPØRGSMÅL:

 

Welche Lenkräder werden von Driver San Francisco unterstützt?

 

SVAR:


 

Liste der unterstützten Lenkräder für Driver San Francisco:

  • Logitech Momo Racing Force Feedback Lenkrad
  • Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition Lenkrad
  • Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback Lenkrad
  • Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in-1 Lenkrad
  • Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Lenkrad
  • Thrustmaster Universal Challenge 5-in1 Lenkrad

 


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.