De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Guia de Inicio Rápido y Configuración Recomendada para Rocksmith en Xbox 360

SPØRGSMÅL:

Image

Si tienes problemas técnicos con Rocksmith, aquí estamos para ayudarte.

Consulta la siguiente información y nos aseguraremos de ponerte en marcha lo antes posible.

 

SVAR:


 Image

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.