De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Create a dedicated server

SPØRGSMÅL:

How do I create a dedicated server for ShootMania Storm or TrackMania Canyon?

 

SVAR:


You can find full instructions on setting up your own dedicated server on the ManiaPlanet support website.

If you have any other questions, please get in touch.

 

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.