De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

System Requirements for Rocksmith 2014 on Mac

SPØRGSMÅL:

What are the system requirements for Rocksmith 2014 on Mac?

SVAR:


Minimum requirements 

Supported OS: 10.7 Lion
Processor: 2.66GHz Intel Core 2 Duo 17700
RAM: 2 GB RAM
Video card: 256 MB NVidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 2600 
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse. 
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer

Recommended requirements

OS: 10.8 Mountain Lion
Processor: 3.1 GHz Intel Core i3-540  
RAM: 4 GB RAM
Video card: 512MB Nvidia GT 240 or 512 MB ATI Radeon HD 5670 
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse. 
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.