De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Linking Airmech PC and Xbox 360 Accounts

SPØRGSMÅL:

Can I link my AirMech PC and AirMech Arena Xbox 360 accounts?

SVAR:


Unfortunately AirMech Arena is not a cross-platform game, therefore account linking will not be an available feature.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.