De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Devices

SPØRGSMÅL:

What devices are currently supported for Rabbids Appisodes?

SVAR:


Rabbids Appisodes is only available on iPad devices and requires iOS 7+.

 - iPad 2
 - iPad 3
 - iPad 4
 - iPad Air
 - iPad Mini
 - iPad Mini Retina
 

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.