De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Troubleshooting cropped screen issues in Watch Dogs 2

SPØRGSMÅL:

What can I do if part of my screen seems to be cropped?

SVAR:


You can fix a cropped screen by trying different:

• Aspect ratio settings.
• Display area settings.
• Overscan settings.

Some screens also have a Zoom feature that, if enabled, could cause the screen to be cropped.

PlayStation 4 users can also try changing the Display Area or Video Ouput settings.

If you have any other questions, please get in touch.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.