De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Unlocking Ubisoft Club rewards

SPØRGSMÅL:

How can I unlock a Ubisoft Club Reward?

SVAR:


Club rewards can be unlocked for free or with Club Units on:


Once a reward was unlocked you can either access it in game or download it.

Feel free to get in touch if you have additional questions.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.