De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Changing Handedness

SPØRGSMÅL:

How can I change handedness in Rocksmith?

SVAR:


Here is how to do it:

1. First, select Tools.
2. Then, choose Options.
3. Go to Play Settings.
4. Next, select Handedness.
5. Finally, choose Righty or Lefty to pick which hand will strum and pluck.​

If you need any further assistance, feel free to contact us

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.