Genopret adgang til din Ubisoft-konto

SPØRGSMÅL:

Hvordan får jeg igen adgang til min Ubisoft-konto?

SVAR:

Hvis du mister adgang til din Ubisoft-konto, står vi klar til at hjælpe dig med genoprettelsen.

I lyset af den aktuelle situation begrænser vi vores support midlertidigt til engelsk live chat.

At sikre vores teams sundhed og velvære er altid en af vores højeste prioriteter. Vi overvåger udviklingen af Coronavirus (COVID-19) nøje og tilpasser vores respons, efterhånden som situationen udvikler sig. Som et resultat suspenderer vi support på Dansk, men vil stadig være i stand til at hjælpe dig på engelsk. Vi begrænser også vores support midlertidigt til live chat.

Vi værdsætter din tålmodighed på dette tidspunkt og inviterer dig til at læse vores tilgængelige supportartikler.

Fortsæt med engelsk support