De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported languages for Rabbids Coding

SPØRGSMÅL:

Which languages are supported in Rabbids Coding?

SVAR:


Here is a list of the supported languages for Rabbids Coding:
 
 

Interface

Full Audio

Subtitles

Englishxxx
Frenchxxx

Should you have further questions, feel free to get in touch!

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.