Kontroller, om du er berettiget til UPLAY+ -programmet

SPØRGSMÅL:

UPLAY+ - Hvordan kan du vide, om du er berettiget til loyalitetsprogrammet

SVAR:

Fra og med 4. Februar 2020 (kl. 10.00 CET) vil UPLAY+ -programmet være tilgængeligt for UPLAY + -abonnenter på engelsk i følgende lande:

• Australien
• Danmark
• Finland
• New Zealand
• Norge
• Sverige

Du tilmeldes automatisk og kan begynde at drage fordel af de fordele, der i øjeblikket tilbydes inden for programmet.

Du er velkommen til at komme i kontakt, hvis du har yderligere spørgsmål!